Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007

Αγχος... και εννοώ αληθινό άγχος!!!

Δεν ξέρω τι να σας πω, δεν ξέρω εάν έχω το χρόνο να σας πω οτιδήποτε... Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ, είμαι νευρικός 24 ώρες το 24ωρο και όλα αυτά, απλά επειδή έχω εξετάσεις σε λιγότερο από ένα μήνα...Αξίζει? Ακόμα αναρωτιέμαι, όσο βουλιάζω όλο και βαθύτερα στην άβυσσο του άγχους... και δεν έχω μια γυναίκα να με τραβήξει έξω... Ζητάω πολλά;

7 σχόλια:

Ploutwnios είπε...

Stop being nervous and start studying!

Ελεύθερος προς υπογραφή!

DR PAKO® είπε...

Yes,sir!I-I,sir! :-))

Ploutwnios είπε...

Πέρα από την πλάκα πάντως, προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο και όλα θα πάνε καλά! Πίστεψέ με, είμαι γουρλής! Καλή επιτυχία!

DR PAKO® είπε...

Μακαρι να πανε ολα καλα,γιατι δεν αντεχω αλλο!Μου ψιλοηρθαν ολα μαζεμενα:επεστρεψα στην Ελλαδα,χωρισα με την κοπελα μου,πεθανε ο γατος μου,απετυχα δις(2) στις εξετασεις αναγνωρισης,πηγα στρατο και απο μοναξια αλλο τιποτα...Αληθεια,ποτε πηγες στρατο?Και τι κανεις τετοια ωρα στο σπιτι?

DR PAKO® είπε...

Πλακα κανω,φυσικα...Εγω θα επρεπε να κοιταω τα χαλια μου,που βγαινω μια φορα τη βδομαδα και λιωνω μπροστα στην οθονη...

Ploutwnios είπε...

Γύρισα σπίτι για να ξεκουραστώ από...εεε...μην τα πούμε και όλα! Είχα ανοιχτό τον υπολογιστή (όπως πάντα σχεδόν όλο το 24ωρο) λόγω downloading αρχείων (λέγε με και πειρατή) και είπα να ρίξω μια ματιά δεξιά και αριστερά.

Εγώ απολύθηκα τον Νοέμβριο του 2004 και φυσικά καμιά σχέση με στρατογκαβλίκι (νέα λέξη - την κατοχυρώνω κύριε Μπαμπινιώτη), όπως έχει ειπωθεί στο παρελθόν από κάποιους χιουμορίστες στο blog της ξανθιάς...

Μην μασάς πάντως λόγω όλων των δυσκολιών που μου ανέφερες. Να θυμάσαι (και μιλάω εξ ιδίας πείρας) ότι πάντα το χάος είναι η αφορμή για τη γέννηση όμορφων πραγμάτων.

Υ.Γ.: Και φυσικά δε χρειάζοταν η διευκρίνιση ότι κάνεις πλάκα. Δεν είμαι τόοοοοσο εύθικτος πια!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΚΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ .ΦΙΛΙΑ ΑΜΑΛΘΕΙΑ